Logo Wim Verpoorten

Over mij

gestyleerde foto Wim

Gegroet! Ik ben Wim Verpoorten, momenteel een student Interactive Multimedia Design aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Of uw bedrijf of organisatie nu nood heeft aan een zuiver informatieve website of een die meer interactie met uw klanten en doelpubliek vraagt, ik kan u die oplossing bieden. Indien u een dienst wil aanbieden in de vorm van een app, of een app wil ontwikkelen om een van uw diensten te ondersteunen of vervolledigen, dan kan ik u daar bij helpen.

Als uw organisatie reeds een visuele stijl heeft of u maakt gebruik van een derde partij om een stijl aan te leveren, dan verwerk ik dit naadloos in uw weboplossing. Indien er nog geen visuele stijl is, kan ik deze in samenspraak met u aanmaken en verwerken. Samen zoeken we naar een oplossing die voor u klopt en die voor uw klanten en prospects klopt, en ik zorg ervoor dat die oplossing tot op het laatste detail wordt uitgewerkt en aangeboden. Klanttevredenheid staat op de eerste plaats van mijn prioriteitenlijst.

gestyleerde foto Wim
foto leefomgeving Wim

Ik ben 34 jaar, woon in de Antwerpse Kempen en ik heb reeds een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Ruim 12 jaar werkte ik voor een Zwitserse multinational in de farmaceutische industrie in een finance job. In deze periode heb ik vele verantwoordelijkheden gehad, waaronder een heel aantal informatica gerelateerde zaken.

Een reeds jarenlange sluimerende passie voor creatieve weboplossingen heb ik daarna omgezet in mijn huidige studie, die het me mogelijk zal maken een fijne job te kunnen uitoefenen in dit vakgebied. De ervaringen die ik heb in een internationale omgeving en in een groot bedrijf komen me goed van pas en zullen een meerwaarde betekenen in mijn werk.

foto leefomgeving Wim

Services

Lees Meer

Skills

Lees Meer

Hobbies

Lees Meer